ΗΜΕΡΑ ΑΠΟΔΗΜΟΥ ΚΕΦΑΛΟΝΙΤΗ ΚΑΙ ΘΙΑΚΟΥ 2008

«OΔΥΣΣΕΥΣ» ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑ ΚΕΦΑΛΟΝΙΤΩΝ ΚΑΙ ΘΙΑΚΩΝ

97 Main Street

Woodbridge, NJ 07095 18 Ιουνίου, 2008

Αγαπητά Μέλη Συμβουλίων Ομοσπονδίας «Oδυσσεύς», 

Η Παγκόσμια Ομοσπονδία Κεφαλονιτών & Θιακών «ΟΔΥΣΣΕΥΣ» σε συνεργασία με το Δήμο Ιθάκης, διοργανώνει το τελευταίο Σαββατοκύριακο του Ιουλίου ( 24 & 25 Ιουλίου, 2007)

ΤΗΝ ΗΜΕΡΑ ΑΠΟΔΗΜΟΥ ΚΕΦΑΛΟΝΙΤΗ & ΘΙΑΚΟΥ 2008

Στόχος της ΗΜΕΡΑΣ, είναι να δίνεται η ευκαιρία στους Κεφαλονίτες & Θιακούς της διασποράς να έρχονται σε επαφή μεταξύ τους και με τους τοπικούς φορείς, ώστε να δημιουργούνται οι σχέσεις και οι δεσμοί που θα στηρίξουν μια «ασύνορη» Κεφαλονιά..

Η εκδηλώσεις θα ξεκινήσουν από την Σάμη στις 10πμ με προορισμό την Βαθη, με το FerryBoat «Ιόνιο Πέλαγος» και αναχώρηση από Βάθη για Σάμη στις 9μμ. Το πρόγραμμα δεν έχει ολοκληρωθέι ακόμα, συνοπτικά όμως μας έχουν στείλει τα κάτωθη:

  •  Δοξολογία στην Μητρόπολη Ιθάκης
  • Συγκέντρωση εντός του Μορφωτικού Κέντρου για τους χαιρετισμούς από τοπικούς φορείς.

  • Ομιλίες κ Απονομή Υποτροφίων στους Μαθητές.

  • Γεύμα

  • Περιοδεία στη Βάθη

Για περισσότερες πληροφορίες κ΄ για οποιαδήποτε ερωτήσεις ή σχόλιαμπορείτε να απευθυνθήτε στον κο Νίκος Πεκάτο, Αντιπρόεδρο κ΄Υπεύθυνο της διοργανώσεως εκ μέρους της Ομοσπονδίας «Οδυσσεύς» : + 26740 – 61672 ή emaildevaries@aol.com. Τους τελευταίους μήνες βρίσκεται στην Κεφαλονιά όπου έχει στενή συνεργασία με τους Τοπικους φορείς και Yπευθύνους της διοργάνωσης του Δήμου Ιθάκης.

Πέρυσι, η εκδήλωση είχε μεγάλη επιτυχία και θα λέγαμε ότι ξεπέρασε τις προσδοκίες μας καθ΄ότι οι Αρχές του τόπου, το κοινό ( περίπου 200 οι παρευρισκόμενοι) και οι αριστεύσαντες απόφοιτοι με πολύ μεγάλο ενθουσιασμό μας ευχαρίστησαν για την γενναιοδωρία και μεγαλοψυχία μας. Τα δε μέσα μαζικής ενημέρωσης, και πάλι, έγραψαν πολλά κολακευτικά σχόλια επ΄αυτού με την ευχή να συνεχισθεί.

Εδώ θα θέλαμε να τονίσουμε ότι οι προσφορά κάθε ατόμου ή Συλλόγου της Κεφαλλονιάς, ανεξαρτήτως συλλογικής τοποθετήσεως, θα είναι πολύτιμη και φυσικά ευπρόσδεκτη. Θέλουμε να παροτρύνουμε τον κάθε Σύλλογο να στηρίξει αυτή την προσπάθεια και να ανταποκριθεί γενναιόδωρα σε αυτή την εκδήλωση που είναι ότι καλύτερο για την νεολαία μας. Η προσφορά σας θα δώσει ανακούφιση σε παιδία που έχουν οικονομική ανάγκη και θα σας είναι ευγνώμονες. Για περισσότερες πληροφορίες μπορείτε να απευθυνθήτε στον κο Γιάννη Χιόνη, Πρόεδρο του συλλόγου “Aίνος” Μοντρεάλ κ΄Υπεύθυνος Υποτροφιών: +(514) 913-1000 η΄email lithoexcel@videotron.caη στον Γραμματέα της Ομοσπονδίας κο Κώστα Βαγγελάτο, (718) 538-1417 ή email costas@hellenism.com .

Θα θέλαμε να σας ενημερώσουμε ότι το άλλο Σαββατο, 28 Ιουνίου, στις 10πμ, ώρα New Jersey, USA, θα έχει προγραμματιστεί Conferencemeeting στα κεντρικά γραφεία της Ομοσπονδίας, 97 MainStreet, Woodbridge, NJ 07095 USA. Για όσους θα συμμετάσχουν μέσω PhoneConference, καλέστε τον αριθμό+(877) 598-2569και μετα τον κωδικό2007. Επίσης,όσοι έχουν να προσθέσουν θέματα στην ημερήσια διάταξη ή αδυνατούν να παραβρεθούν παρακαλούμε να μας ενημερώσετε μέχρι την Τετάρτη, 25 Ιουνίου 2008. Eπικοινωνήσte με την κα Βίκυ Αντωνακάκη-Καπανιέρη ή emailvicki_anton@yahoo.com.

Με αδελφικούς χαιρετισμους

Διονύσης Κρούσσος Κώστας Βαγγελάτος

Πρόεδρος                    Γραμματέας

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *